Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης σχετικά με τις δηλώσεις Ψωμιάδη



  
Καληνύχτα και καλή τύχη!

Ενώ η φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει το πιο σκοτεινό της πρόσωπο ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές, προπηλακίζοντας βουλευτίνες της Αριστεράς, η Νέα Δημοκρατία με τον πλέον επίσημο τρόπο δηλώνει ότι έχει επαφές με  Χρυσαυγίτες στο πλαίσιο του σχεδίου Σαμαρά για συγκρότηση της ενωμένης δεξιάς παράταξης.
Με «έκπληξη» πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ δηλώσεις του κ.Ψωμιάδη κατά την περιοδεία του στη Θράκη,  στις οποίες αφού εντάσσει στις αδερφές παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ναζιστικό κόμμα. Μάλιστα ο κ.Ψωμιάδης πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επιστρέψουν στη γαλάζια πολυκατοικία.

Με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.

Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο «κομμουνιστικό κίνδυνο», μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες.


 Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου